Inspiratie Coaching

Omdat inzichten van een ander je nog verder brengt


Ervaar jij onbalans omdat je in between twee levensfasen zit. Of omdat je door een andere hobbel in het leven jezelf bent verloren. Het is als een groeisprong bij kinderen. Je hangt aan het vertrouwde uit je vorige fase, maar je groeit verder naar een nieuwe. Daarvan kun je best even uit balans zijn. Heel herkenbaar zijn de leeftijdsfasen die zorgen voor verandering, maar ook grote gebeurtenissen als bijvoorbeeld een burnout, een scheiding, het verliezen van je baan etc. kunnen voor opschudding zorgen. Wil je verandering of nieuwe impulsen, nieuwe inspiraties, dan is investeren in jezelf een logisch gevolg. In tijd, in inzet, maar ook in ondersteuning bij zo'n nieuwe uitdaging. Want het is allemaal al spannend genoeg. Door iemand achter de hand te hebben die je back up is en ook voor jouw uitdaging wil gaan, voel je je gesterkt en houd je makkelijker koers.

Het is vaak een lifechanging keuze. En die wil je goed doen. Of het nu om je bucketlist gaat, een andere baan, een inspirerende uitdaging, het vinden van jezelf, of een koerswijziging vanwege je gezondheid. Je wilt er zeker van zijn dat je blijft volhouden en dat je niet uit je ritme gehaald wordt.

Door met mij samen te werken richting jouw doel, je uitdaging, je passie of jouw droom, blijf je makkelijker in die modus. En dat geeft rust. Afhankelijk van je wens kunnen we kijken welke route het beste bij jou past. Dus is het goed eerst hierover van gedachten te wisselen in een kennismakingsgesprek. 

Als je jezelf niet meer herkent in de spiegel omdat jij je leven gewijd hebt aan je werk of de dierbaren, dan kan ik je helpen weer in contact te komen met je hart en jezelf weer terug te vinden. Je passies te ontdekken en je droom na te jagen.

Klanten die zich bij mij melden zijn:

  • Zij die kennis hebben gemaakt met een burnout en hun leven willen vullen met meer zingeving.
  • Zij die te weinig aan zichzelf toekomen omdat ze worden opgeslokt en overweldigd door het gezinsleven.
  • Zij die weer in hun kracht willen staan na een scheiding.
  • Zij die zichzelf kwijt zijn geraakt tijdens de midlife, en hun 2e levensfase een nieuwe sprankelende impuls willen geven.
  • Zij die hun baan of de uitdaging en motivatie in hun werk kwijt zijn, en graag hun hart willen volgen. Mogen in plaats van moeten.
  • Zij die al lange tijd met een droom of een wens rondlopen en deze graag eens vervuld zouden zien, maar nog niet goed durven of niet weten hoe ze dit moeten aanpakken in combinatie met hun huidige leven.
  • Zij die hun ware passies willen ontdekken en deze een plek willen geven in hun leven.
  • Zijn die meer in contact willen komen met hun hart.


Wat zijn de mogelijkheden?

Karakteranalyse

Een karakteranalyse is bedoeld om je een spiegel voor te houden. Om zo jezelf te reflecteren. Om je de gelegenheid te geven inzichten te krijgen en ideeën op te doen die je anders misschien zelf niet had gezien. Dit kan je verder helpen op een moment wanneer jij vastloopt. Of op een moeilijk keuzemoment. Het kan een bijzondere eyeopener zijn als je inzichten gaan stromen. Het is een rijke en uitgebreide analyse van zo'n 45 pagina's. De moeite waard.  Lees hier alle uitleg over de karakteranalyse en wat het voor anderen deed. 

Kickstartprogramma

Dit is een opstart traject. 4 maanden begeleiding en mijn backup om voor je droom, wens, passie of uitdaging te gaan, met 16 uur aan één op één coaching sessies. In deze 4 maanden kan ik je op weg helpen en je helpen de weg vrij te maken richting jouw uitdaging. Je hebt een duidelijk beeld van jouw uitdaging en heb je je plan voorbereid en in gang gezet.

Half jaar programma

Dit is een intensief traject. 6 Maanden begeleiding en mijn back up om voor je droom, wens, passie of uitdaging te gaan, met 24 uur aan één op één coaching sessies. In deze 6 maanden kun je flink wat stappen gemaakt hebben met het creëren van je uitdaging en werk je toe naar jouw gewenste eindresultaat.

Jaar programma

Dit is een compleet traject. 12 Maanden begeleiding en mijn back up om voor je droom, wens, passie of uitdaging te gaan, met 48 uur aan één op één coaching sessies. In deze 12 maanden kun je jouw uitdaging opgenomen hebben in je leven en het een prominente rol hebben gegeven. Jouw eindresultaat heb je helder in het vizier, of zelfs al bereikt. 

We kijken altijd eerst samen in een kennismakingsgesprek wat voor jouw droom, wens, passie of uitdaging passend is.

Gratis kennismakingsgesprek?

Om te kijken welke passende mogelijkheden er zijn voor jouw uitdaging of jouw situatie, of wat het traject precies inhoudt, nodig ik je uit voor een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek, waarin we samen jouw vraag en mijn mogelijkheden in kaart brengen. Aan de hand van een vragenlijst die je eerst invult, breng ik jouw voorinformatie in kaart.