Inspiratie Coaching

Omdat inzichten van een ander je nog verder brengt


Ervaar jij onbalans omdat je in between twee levensfasen zit. Of omdat je door een andere hobbel in het leven jezelf bent verloren. Het is als een groeisprong bij kinderen. Je hangt aan het vertrouwde uit je vorige fase, maar je groeit verder naar een nieuwe. Daarvan kun je best even uit balans zijn. Heel herkenbaar zijn de leeftijdsfasen die zorgen voor verandering, maar ook grote gebeurtenissen als bijvoorbeeld een burnout, een scheiding, het verliezen van je baan etc. kunnen voor opschudding zorgen. Wil je verandering of nieuwe impulsen, nieuwe inspiraties, dan is investeren in jezelf een logisch gevolg. In tijd, in inzet, maar ook in ondersteuning bij zo'n nieuwe uitdaging. Want het is allemaal al spannend genoeg. Door iemand achter de hand te hebben die je back up is en ook voor jouw uitdaging wil gaan, voel je je gesterkt en houd je makkelijker koers.

Of het nu om je bucketlist gaat, een andere baan, een inspirerende uitdaging, het vinden van jezelf, of een koerswijziging vanwege je gezondheid. Je wilt er zeker van zijn dat je blijft volhouden en dat je niet uit je ritme gehaald wordt.

Door met mij samen richting jouw doel, je uitdaging, je passie of jouw droom te werken, blijf je makkelijker in die modus. En dat geeft rust. Afhankelijk van je wens kunnen we kijken welke route het beste bij jou past. Dus is het goed eerst hierover van gedachten te wisselen. 

Als je jezelf niet meer herkent in de spiegel omdat jij je leven gewijd hebt aan je werk of de dierbaren, dan kan ik je helpen weer in contact te komen met je hart en jezelf weer terug te vinden. Inspiratiecoaching wordt ook vaak toegepast tijdens een traject van voetreflextherapie.  Deze therapievorm kan dit proces veel kracht bijzetten. 

Klanten die zich bij mij melden zijn:

  • Zij die kennis hebben gemaakt met een burnout en hun leven willen vullen met meer zingeving.
  • Zij die te weinig aan zichzelf toekomen omdat ze worden opgeslokt en overweldigd door het gezinsleven.
  • Zij die weer in hun kracht willen staan na een scheiding.
  • Zij die zichzelf kwijt zijn geraakt tijdens de midlife, en hun 2e levensfase een nieuwe sprankelende impuls willen geven.
  • Zij die hun baan of de uitdaging en motivatie in hun werk kwijt zijn, en graag hun hart willen volgen. Mogen in plaats van moeten.
  • Zij die al lange tijd met een droom of een wens rondlopen en deze graag eens vervuld zouden zien, maar nog niet goed durven of niet weten hoe ze dit moeten aanpakken in combinatie met hun huidige leven.
  • Zij die hun ware passies willen ontdekken en deze een plek willen geven in hun leven.
  • Zijn die meer in contact willen komen met hun hart.


Wat zijn de mogelijkheden?

Karakteranalyse

Een karakteranalyse is bedoeld om je een spiegel voor te houden. Om zo jezelf te reflecteren. Om je de gelegenheid te geven inzichten te krijgen en ideeën op te doen die je anders misschien zelf niet had gezien. Dit kan je verder helpen op een moment wanneer jij vastloopt. Of op een moeilijk keuzemoment. Het kan een bijzondere eyeopener zijn als je inzichten gaan stromen. Het is een rijke en uitgebreide analyse van zo'n 45 pagina's. De moeite waard.  Lees hier alle uitleg over de karakteranalyse en wat het voor anderen deed. 

Inspiratie opdoen met inzet van voetreflex therapie

Door het lijf in terug in balans te brengen met voetreflextherpie, kunnen er nieuwe inzichten ontstaan en kan dit je helpen een blokkade in je voortgang te doorbreken. Jouw ideeën kunnen weer gaan stromen en je gaat weer zelf initiatieven nemen in de richting van jouw wens of doel. Kijk voor meer informatie bij voetreflextherapie.