Me Time Master Cursus

Omdat daten met jezelf goud waard is.Me -Time Master Cursus

Een 10 daagse zelfstudie om meer tijd voor jezelf te leren nemen. 


Tijd voor jezelf nemen is een must. Je hebt het nodig om jezelf weer op te laden en jezelf te zijn. Om jezelf te voelen en te kunnen verstaan. Door tijd voor jezelf te nemen en die dingen te doen die jij leuk vindt, zul je de passie voor het leven beter voelen en ook meer jezelf kunnen zijn.  

In 10 dagen leer ik je in deze online Me Time Master Thuiscursus door middel van 10 tools, om meer tijd voor jezelf te vrij te maken, op de juiste manier voor jou in te vullen en te bewaken. Door er 10 dagen vol voor te gaan, zet jij jezelf weer op de kaart en mag jij weer stralen, want meer vrije tijd doet wat met je en is goud waard. Bovendien zul je meer tijd beschikbaar hebben om die dingen te ondernemen, waar jouw hart sneller van gaat kloppen.  

Je zelfvertrouwen zal er door groeien, omdat je weer aan jezelf toekomt en je eigenwaarde herontdekt.  De challenge is doorlopend beschikbaar! Heb je interesse om de training te volgen? Meld je dan nu aan. 

Heel eerlijk gezegd denk ik dat de meeste vrouwen (en met name moeders) dit kunnen gebruiken. We zijn al gauw geneigd om alles voor anderen te doen en onszelf te vergeten.  

Wil jij meer tijd voor jezelf vrijmaken, omdat je wordt opgeslokt door je werk, activiteiten in en om je gezin en alledaagse dingen? Kom je amper aan jezelf toe? Wil jij het wel eens anders doen en wat vaker voor jezelf kiezen? Tijdens deze challenge leer je tijd voor jezelf creëren, invullen en bewaken. Doe mee met de Me Time Master Cursus van Jolly Feet!

In 10 dagen ga je met tips en tricks aan de slag om je dagen te structuren en daarmee tijd over te houden voor jezelf. Aanpassingen niet ten koste van anderen, maar wel ten gunste van jezelf.    

 • Loop jij ook regelmatig vast met de invulling van je dagen?
 • Leef jij voornamelijk in je hoofd?
 • Heb jij het gevoel dat je bijna overstroomt door alle activiteiten?
 • Heb je het gevoel dat je meer het leven van anderen leeft dan jouw leven?
 • Heb je de behoefte eens wat meer tijd in jezelf te investeren, maar past het niet in je agenda?
 • Heb je voornemens om dit eens anders te doen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken?

Ik geef je elke dag een tool waarmee je die dag aan de slag kunt. En met deze 10 tools verzeker ik jou dat je tijd voor jezelf kunt creëren.  De Me Time Master Thuiscursus is doorlopend beschikbaar. Je kunt dus starten wanneer je wilt. 

Alles wat er maar in me op komt bij Me Time draait om RUST... gewoon alleen zijn en rust... En die behoefte wordt steeds groter, aangezien ik me er steeds meer bewust van word. Wat ben ik moe en wat heb ik voor alles en iedereen gerend de afgelopen 10 jaar. Ik ben er wel echt klaar mee. Dus het moet anders. Die rust ga ik veel meer inplannen en tijd om even alleen te zijn. Mooie boeken lezen, yoga, mediteren, een fijne wandeling maken, kopje koffie op een terras. Wat een fijn vooruitzicht... Ik zag dat de cursus ook over die planning gaat. Ik ga er eens goed voor zitten met een kopje koffie erbij. Heerlijk Linda, de cursus begint nu al te werken!

Chantal (op de derde dag van de cursus)

Deze cursus is jou op het lijf geschreven als de volgende alarmbellen afgaan:

 • Je voelt je overspoeld door je dagelijkse bezigheden
 • Je staat alleen maar in de zorgstand
 • Je hebt geen tijd over voor hobby's of andere leuke dingen
 • Je mist passie in je dagen.
 • Je besteed teveel tijd aan anderen, maar je vergeet daarbij jezelf
 • Je wilt tijd vrijmaken voor nieuwe dingen in je leven
 • Je oververmoeid bent en er vaak aan denkt om er even een paar dagen tussenuit te gaan
 • Je elke dag als hetzelfde ervaart
 • Je het gevoel hebt, contact met jezelf kwijt te zijn geraakt.

Herken je je in een van bovenstaande alarmbellen? Meld je dan nu aan.

Wat levert me deze cursus na 10 dagen op?

 • Je hebt overzicht waar jouw mogelijkheden op Me Time te vinden zijn.
 • Je weet hoe je je Me Time effectief kunt invullen.
 • Je kunt uitdagingen aangaan zodra je Me Time in het gedrang komt.
 • Je bent in staat om je Me Time in te zetten voor de dingen die jij graag wilt realiseren in je leven.

Kortom je leert je Me-Time plannen, invullen en begrenzen! Deze 3 belangrijke stappen kunnen er voor zorgen dat jouw Me Time een succes wordt en dat jij een echte Me Time Master wordt.

Wil jij de ontspanning in je dagelijkse ritme en niet weer terugvallen in het patroon waar je graag afscheid van neemt, de automatische piloot? Wil jij bewuster met je tijd en je energie omgaan? Wil jij Me Time een vaste plek geven in je tijdschema? Meld je aan. Ik stuur je de factuur en na betaling ontvang je de cursus. 

De Me Time Master Cursus

Me Time Master Cursus

 • Online Zelfstudie
 • 10 dagen
 • 10 Tools om mee te oefenen
 • Me Time leren vrijmaken, effectief invullen en bewaken
 • Inspiraties
 • extra tips
 • 1 check-in moment met mij via de mail   
 •                    €49,=