Neem contact op

Contact en afspraken info


Jolly Feet

Praktijk voor Footwellness & Bewustwording

Begoniastraat 9
7555 BX Hengelo

074-2428402

info@jollyfeet.nl

De openingstijden zijn:


Voor Voetverzorging en Voetreflextherapie:

 • Maandag en dinsdag van 9.00-15.30 en van van 19.00-21.30 uur volgens afspraak.
 • (Tijdens schoolvakanties alleen maandag en dinsdag 's ochtends en 's avonds op afspraak. 

Voor Levensfase- en Inspiratie Coaching:

 • Op afspraak

Voor Trainingen 

 • In overleg/op datum.

Gesloten: 

 • Feestdagen 2019
 • Kerstvakantie 30 december 2019 t/m 3 januari 2020

Praktijktips

 • Maandag t/m vrijdag is de praktijk telefonisch bereikbaar van 9.00-20.00 uur.
 • Bij geen gehoor kan het zijn dat ik bezig ben met een behandeling. Graag je berichtje dan inspreken. 
 • Behandelingen zijn alleen op afspraak.
 • De praktijk bevindt zich op de 2e verdieping. Er is géén lift aanwezig.
 • Er is gratis parkeergelegenheid tegenover de praktijk.
 • Wil je een cadeaubon afhalen, bel of mail dan even voor een geschikt tijdstip.
 • Ambulant pedicuren (aan huis) is niet mogelijk.
 • Er is géén PIN aanwezig! Gelieve contant te betalen na afloop van de behandeling of ter plaatse overmaken via de bank app op je mobiel.

Eerste afspraak

Tijdens je eerste afspraak zal er wat extra tijd ingeruimd worden, om voorafgaand aan je behandeling, je persoonsgegevens te verzamelen middels een anamnese (vraaggesprek om gegevens te inventariseren). Dit bevat belangrijke informatie die nodig is om de behandeling juist uit te kunnen voeren. Zonder deze gegevens wordt de behandeling niet gestart.

In verband met de Wet op de Persoonsgegevens, zal nu ook tijdens deze anamnese aan je gevraagd worden de Privacyverklaring van Jolly Feet te ondertekenen waarmee je toestemming geeft voor het in het bezit hebben van je persoonsgegevens. Hier vindt je de Privacy Verklaring en het Cookiebeleid die op Jolly Feet en de website van Jolly Feet van toepassing zijn. Je kunt ze rustig doorlezen van te voren.

Je wordt geacht de Algemene Voorwaarden van Jolly Feet gelezen te hebben, en op de hoogte te zijn van de inhoud, voor de aanvang van de behandeling.

Let op. Wees op tijd!

Tijdstippen voor afspraken zijn soms erg gewild. Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgemeld te worden. Realiseer je dat dit gevolgen heeft voor de agenda, en dat overige cliënten graag hadden willen komen, waar jij eerder afgesproken hebt. Deze plekken kunnen meestal niet meer worden opgevuld. Bij het niet afmelden of bij te laat afmelden binnen 24 uur voor de afspraak of bij niet verschijnen op de afspraak, betekent dit de bijpassende behandelingsduur aan inkomstenderving, en is Jolly Feet genoodzaakt de voorgenomen behandeling bij je in rekening te brengen. Arriveer je later dan het afgesproken tijdstip, dan wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling, echter het volledige bedrag voor de behandeling wordt berekend.

Vergoedingen

Ik wil met jou werken vanuit mijn hart en mijn deskundigheid. Voor bureaucratie is in mijn praktijk geen plek. Ik wil graag de regie houden in mijn eigen bedrijf. Bij mij ontvang je maatwerk, dit betekent dat ik mij altijd zal inzetten, binnen de mogelijkheden, om jou verder te helpen. Zowel op gebied van voetverzorging als bij persoonlijke groei. Bij al mijn diensten sta jij centraal. Maatwerk en passende oplossingen kan ik je garanderen. Dit kan ik je bieden omdat ik Jolly Feet heb opgebouwd tot een ervaren en deskundige praktijk, en omdat ik vanuit mijn praktijk in mijn kracht kan staan. Dit houdt in dat ik geen samenwerkingen heb met zorgverzekeraars of podologen. Dat betekent dat de door mij geboden behandelingen niet vergoed kunnen worden. Maak zelf een zorgvuldige afweging voor deze investering in jezelf.  Volg je hart hierin. 

Doorverwijzingen naar de huisarts of podoloog zijn uiteraard wel mogelijk.


Vraag hier informatie aan of 

maak een afspraak voor een behandeling

Wil je een kennismakingsgesprek aanvragen? 

Klik dan hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

Wil je graag samen kijken naar welke passende mogelijkheden er zijn voor jouw wens, uitdaging of jouw situatie, nodig ik je uit voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek, waarin we samen jouw vraag in kaart brengen. Je vult eerst een vragenlijst van tevoren in, waarmee ik mij kan voorbereiden op het gesprek. Dit gesprek kan online of offline. 

Volg Jolly Feet op Facebook, Instagram & LinkedIn