Neem contact op

Contact en afspraken info


Op dit moment zit de praktijk vol en neem ik geen nieuwe klanten meer aan.
Check de website eind mei 2024 of het wellicht weer kan.  

Jolly Feet

Praktijk voor Footwellness & Bewustwording

Woolderweg 62 
7622 JW Borne

Voor een afspraak mail bij voorkeur.
 info@jollyfeet.nl
074-2663589

De openingstijden zijn:

 • Maandag gesloten (wel per mail bereikbaar)
 • Dinsdag van 14.15-17.00 uur en van 19.15-21.30 uur* uur op afspraak.  
 • Woensdag 9.00-11.30 uur op afspraak en van 19.15-21.30 uur* uur op afspraak.
 • Donderdag gesloten (wel per mail bereikbaar)
 • Vrijdag gesloten (wel per mail bereikbaar)

Gesloten ivm vakantie

- 15 april t/m 19 april 2024
- 25 april t/m 3 mei 2024
- 25 juli t/m 11 augustus 2024
 

Praktijktips

 • Je kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag. Dit kan telefonisch in de avond  van 18.00-21.00 uur. Bij afwezigheid graag een afspraak maken via de mail, dit gaat sneller dan bellen, info@jollyfeet.nl of via onderstaand aanvraagformulier. 
 • Behandelingen zijn alleen op afspraak.
 • De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Er is géén lift aanwezig.
 • Er is een parkeerstrook voor de praktijk.
 • Wilt je een kadobon afhalen, bel of mail dan even voor een geschikt tijdstip.
 • Ambulant pedicuren (aan huis) is niet mogelijk.
 • Er is géén PIN aanwezig! U dient ter plaatse te betalen na afloop van de behandeling. Dit kan via contante betaling, of ter plaatse via een overboeking met de bank app op je mobiel.

Eerste afspraak

Tijdens je eerste afspraak zal er wat extra tijd ingeruimd worden, om voorafgaand aan je behandeling, je persoonsgegevens te verzamelen middels een anamnese (vraaggesprek om gegevens te inventariseren). Bij voetreflextherapie ontvang je vooraf via de mail een intakeformulier. Deze dien je vooraf in te vullen en kun je eenvoudig terug mailen. Deze bespreken we dan tijdens je eerste behandeling. Het intakeformulier bevat belangrijke informatie die nodig is om de behandeling juist uit te kunnen voeren. Voor de anamnese en intake geldt, zonder deze gegevens wordt de behandeling niet gestart. In verband met de Wet op de Persoonsgegevens, zal nu ook tijdens deze anamnese aan je gevraagd worden met de Privacyverklaring van Jolly Feet akkoord te gaan waarmee je mij toestemming geeft voor het in het bezit hebben van je persoonsgegevens tbv de behandeling en jou te berichten wanneer nodig. Lees de Privacy Verklaring en het Cookiebeleid die op Jolly Feet en de website van Jolly Feet van toepassing zijn. Je kunt ze rustig van te voren doorlezen. 

Ivm de intake en de anamnese heeft de eerste behandeling eenmalig een hoger tarief. Voor vervolgbehandelingen betaalt u weer het normale tarief.

Je wordt geacht de Algemene Voorwaarden van Jolly Feet gelezen te hebben, en op de hoogte te zijn van de inhoud, voor de aanvang van de behandeling. 

Op tijd

Let op. Wees op tijd! Tijdstippen voor afspraken zijn soms erg gewild. Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgemeld te worden. Realiseer je dat dit gevolgen heeft voor de agenda, en dat overige cliënten graag hadden willen komen, waar jij eerder afgesproken hebt. Deze plekken kunnen meestal niet meer worden opgevuld. Bij het niet afmelden, of te laat afmelden binnen 24 uur voor de afspraak, of bij niet verschijnen op de afspraak, betekent dit de bijpassende behandelingsduur aan inkomstenderving. Jolly Feet is genoodzaakt 50% van de voorgenomen behandeling bij je in rekening te brengen bij te laat afmelden binnen 24 uur voor de afspraak. Arriveer je later dan het afgesproken tijdstip, dan wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling, echter het volledige bedrag voor de behandeling wordt berekend.

LET OP: Bij niet afmelden en bij niet verschijnen op de afspraak, "No Show", wordt 100%  van de voorgenomen behandeling in rekening gebracht. Dus het volledige bedrag.


Samenwerking tussen behandelaar en cliënt

Het niet of nauwelijks opvolgen van adviezen mbt preventie, nazorg en zelfzorg is voor eigen risico. De samenwerking die je aangaat tijdens een behandelplan, wordt goed op elkaar afgestemd. Dit kan door de behandeling in de praktijk, maar vaak in combinatie met zelfzorg thuis. Dit is, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In de gestelde behandeltijd zal ik alles doen wat haalbaar is. Echter niet alleen de behandelaar, maar óók de cliënt zelf, heeft een belangrijke rol in het behandelplan. Tussen de behandelingen door zul je zelf met de adviezen voor herstel of verbetering aan de slag moeten. Ben je op zoek naar verbetering of herstel, dan is het heel belangrijk de adviezen voor de zelfzorg serieus in acht te nemen, ten gunste van een optimaal resultaat.

Vergoedingen

 • Ik wil met jou werken vanuit mijn hart en mijn deskundigheid. Daarbij wil ik graag de regie houden in mijn eigen bedrijf. Bij mij ontvang je maatwerk, dit betekent dat ik mij altijd zal inzetten, binnen de mogelijkheden, om jou verder te helpen. Zowel op gebied van voetverzorging als bij persoonlijke groei. Bij al mijn diensten sta jij centraal. Ik neem dan ook ruim de tijd voor je. Maatwerk en passende adviezen kan ik je garanderen. Dit kan ik je bieden omdat ik Jolly Feet heb opgebouwd tot een ervaren en deskundige praktijk, en omdat ik vanuit mijn praktijk in mijn kracht kan staan. Dit houdt in dat ik geen samenwerkingen heb met zorgverzekeraars of podotherapeuten. Dat betekent dat de door mij geboden behandelingen niet vergoed kunnen worden. Maak zelf een zorgvuldige afweging voor deze investering in jezelf.  Volg je hart hierin. Doorverwijzingen naar de huisarts of podotherapeut zijn uiteraard wel mogelijk.

Op dit moment zit de praktijk vol en neem ik geen nieuwe klanten meer aan. Check de website eind mei 2024 of het wellicht weer kan.  

 

Vraag hier informatie aan of 

maak een afspraak voor een behandeling.
(acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet op gereageerd

 acquisition will not be appreciated and not responded to.)

Volg Jolly Feet op Facebook & LinkedIn