Cursussen voor Bewustwording

Omdat persoonlijk groeien nooit stoptDromen, Durven, Scoren!

Om het beste in jou naar boven te halen wordt deze cursus momenteel geupdate en in een nieuw jasje gestoken. Je kunt hem even niet boeken. Maar let op; zodra hij weer tip top is, kun je er des te meer van genieten. Dankjewel voor je begrip. 

Wil jij meer uit je leven halen? Ben je klaar met bang zijn voor onbekende stappen en wil je zelfverzekerd een nieuwe uitdaging aangaan? Wil je een grote stap maken in je leven? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken, waar je beginnen moet?

In je leven maak je een reis door de tijd. Het levert je een schat aan ervaringen en levenslessen op Vanuit deze kennis ontstaan nieuwe doelen. En deze kunnen soms zo sterk zijn dat je ze lang met je meedraagt. Droomdoelen. Angst twijfel of ontmoediging vanuit je omgeving kunnen je (soms heel lang) weerhouden om je droomdoelen daadwerkelijk aan te gaan. Allerlei beren op de weg . Dromen, Durven, Scoren! is een realistische methode om je droomdoelen een kickstart te geven en te durven manifesteren vanuit inzicht, groei en passie

Met Dromen, Durven, Scoren! (voorheen Boost jezelf in een Happy Flow) kan ik je op weg helpen en dat duwtje in de rug en zelfvertrouwen geven. Ik help je om je wensen in beeld te brengen en je uitdaging aan te gaan. Met verdiepende opdrachten, verhelderende inzichten en leuke lessen kan ik je dat zelfverzekerde gevoel geven, waarna je concreet met jouw uitdaging aan de slag kunt. De training is niet zweverig, maar realistisch. Geheel in een nieuw jasje gestoken. Blow your stars! 


In 6 lessen je hart luchten op papier.

Om levensvragen beantwoord te kunnen krijgen, zul je in je hart moeten duiken. Vanuit je hart kun je richting volgen, keuzes maken, antwoorden vinden, en rust vinden. Dit kun je op een eenvoudige manier leren met Flowschrijven. Wil jij graag meer met jezelf in contact komen en leren wat er in jouw hart omgaat. Vind jij het leuk om kleine stukjes te schrijven of dagboek te schrijven en zou je wel eens echt vanuit je hart willen schrijven? Of heb je het gevoel dat iets van je afschrijven effectief is voor jou? Doe dan mee met deze zelfstudie Flowschrijven. Kijk hier voor meer informatie.


Oefen 30 dagen met dankbaarheid en laat je verbazen wat het je oplevert.

Er is niets meer lifechanging dan dankbaarheid, omdat dankbaarheid een diepe connectie maakt, met jouw vloeiende natuurlijkheid die jou in je leven stuurt. Dankbaarheid veranderd je waarneming en je bewustzijn. Het veranderd je van afwijzing en verdediging, in acceptatie en waardering. Dankbaarheid heeft effect op al je lichaamscellen en het brengt je naar een diepere plek in je hart. Het ontsluit de volledigheid van het leven. Het veranderd wat we hebben in genoeg en in meer.

In Groovy & Grateful bouw je in 30 dagen met 15 tools je dankbaarheid op. Het zal je verbazen wat dit met je doet, maar ook wat het vóór je zal doen. Dankbaarheid, veranderd mensen, opent deuren, geeft je kansen, en het leven wordt een stuk leuker met dankbaarheid. Lees hier meer over Groovy & Grateful.

Nog té veel mensen weten gewoonweg niet wat hun passies zijn, omdat ze totaal geen zicht meer hebben op dat stukje van zichzelf. Zo geleefd, zo in hun hoofd en verwijderd van wat er in hun hart speelt. 


Nog teveel mensen weten niet wat er echt in ze omgaat. Wat echt belangrijk is voor ze. Wat ze drijft vanuit hun hart. Ze cijferen zich weg voor anderen. Of proberen anderen tevreden te houden. Staan onbeperkt klaar voor anderen. Ze trekken zich aan wat anderen vinden. Verstaan egoïsme ipv eigenliefde. Ze investeren niet in zichzelf, omdat ze het bijna gênant vinden om iets voor zichzelf te doen. 

Soulstormen kan als eye opener werken voor jou. Dus dit is een uitgesproken kans om je passies in kaart te brengen! Wil jij je passies ook in terugvinden en kijken hoe je ze een prominente rol kunt geven in je leven? In twee sessies heb jij het in beeld. Dan is Soulstormen iets voor jou.


Een 10 daagse zelfstudie die je helpt tijd voor jezelf vrij te maken.

Voel jij je soms net een hamster in een rad? Ben je je ervan bewust dat je voornamelijk voor anderen leeft en zorgt? Ben je jezelf kwijt geraakt in de dagelijkse drukte? Heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf, maar vooral ook meer contact met jezelf? Wil je daar nu eens korte metten mee maken en dit eindelijk veranderen? Dan is de Me Time Master Cursus voor jou een oplossing. Je leert tijd vrij plannen, effectief invullen en bewaken. Word jij een echte Master in Me Time?  Kijk hier voor meer info.