KARAKTERANALYSE

Karakteranalyse

Tenen lezen

In 2019-2020 ben ik begonnen mij te bekwamen in karakteranalyses maken via tenen lezen. Vanaf najaar 2020 kun je bij mij karakteranalyses laten maken om je te spiegelen en inzichten te geven in waar je staat en waarom je tegen bepaalde situaties in het leven aanloopt. 

Tenen analyseren is een biometrisch kennissysteem dat het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren. Er zijn rechte en kromme tenen, dikke en dunne, grote en kleine nagels, veel eelt of geen eelt en ga zo maar door. Al die standen en vormen van jouw tenen zeggen iets over jou en over je karakter en over hoe je in het leven staat.

Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels. De stand van je tenen verandert namelijk met je mee. Tenen lezen biedt je inzicht in waar je sterke kanten liggen en wat  je valkuilen zijn. Het helpt je om vanuit eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die echt bij jou passen.  Tenen lezen is geschikt voor hen die dicht bij zichzelf wil blijven of zichzelf weer willen terugvinden.

Wil je meer duidelijkheid over de levensfase of situatie waar je in zit, dan kan ik je via een karakteranalyse helderheid en inzichten geven hierover, waardoor jij weer koers kunt bepalen.