Flowschrijven

Omdat je jezelf kunt zijn door te leven vanuit je hart. 

 

Online cursus Flowschrijven

12 dagen zelfstudie

Wil je graag meer in contact komen met jezelf, je hart laten spreken?
Vind jij het leuk om kleine stukjes te schrijven en zou je wel eens echt vanuit je hart willen leven? Of heb je het gevoel dat iets van je afschrijven effectief is voor jou? Doe dan mee met de online cursus Flowschrijven.  

Door je hoofd even uit te schakelen en in een flow op te schrijven wat je hart je verteld, komen de mooiste dingen naar boven. Je krijgt inzichten in vraagstukken die je al langer bezighouden. Je kunt dichter bij jezelf komen en je intuïtie herontdekken. En je kunt je leeg schrijven wanneer je overprikkeld bent.

Ben je overwhelmed en zoek je een rustmoment om even op jezelf te zijn, dan kun je met deze methode. jouw passies herontdekken en je hartenwensen blootleggen. 

Wij vrouwen zijn fulltime regisseuzes. En misschien herken jij je erin. In elke levensfase krijgt je leven een andere invulling. Een invulling die zich vormt naar de levensfase waarin jij zit. Dit gaat gepaard met een overgangsfase. Ben je even de koers kwijt door zo'n overgangsfase, dan is het heel fijn te herontdekken wie je ook weer werkelijk bent, welke prachtige passies jij ook weer bij je draagt. Welke talenten of kwaliteiten jij volop wilt inzetten in de jaren die voor je liggen. Een nieuwe levensfase geeft je een kans om je leven opnieuw in te richten. Doe dat vooral met die dingen die heel dicht bij je liggen.

Om te ontdekken wat die mooie invulling voor jou kan zijn, is het goed geregeld met je hart in contact te komen, om zo jouw levensvragen beantwoord en keuzes helder te krijgen. Flowschrijven is een eenvoudig te leren methode om even in een moment voor jezelf naar binnen te keren en jezelf te ontmoeten. Daarbij kun je Flowschrijven heel breed inzetten.

In de In 6 leuke schrijfoefeningen verdeeld over 12 dagen leer ik je, vanuit je hart te schrijven. Ik leer je de techniek hoe je naar je hart kunt luisteren, zonder dat je hoofd zich er in mengt.Ook vertel ik je wanneer je flowschrijven kunt inzetten en laat ik je zien hoe je het op verschillende manieren kunt toepassen.

Wil jij graag in flow je hoofd kunnen legen of je hart kunnen "luchten", je intuïtie kunnen ontwikkelen en jezelf herontdekken? Met Flowschrijven kan dit. De online cursus is doorlopend beschikbaar dus je kunt starten wanneer jij wilt.


Zó enorm geïnspireerd door de cursus flowschrijven. Vandaag op het strand in Domburg een schitterende veer gevonden, en ik voelde dat ik er mijn mooiste pen van mocht maken om mee te flowschrijven. #dankbaarvoordekleinedingeninhetleven #telmijnzegeningen #geluksmomentje #cadeautjevandaag #echtzijninhethierennu

Dank je wel Linda voor je inspiratie ❤

Caroline

Ik heb de flowschrijfcursus gedaan en kan dit echt iedereen aanraden om te doen. Een hele fijne manier om bijvoorbeeld je gedachte of emoties van je af te schrijven en even lekker je hart te luchten. Je kan flowschrijven voor zoveel dingen gebruiken. Het is echt een prachtige manier om terug in contact te komen met jezelf en je hart. Linda helpt je vanaf het begin tot het eind met fijne feedback en vele tip.

Nathasja

Flowschrijven een erg waardevolle cursus, wat mijn enorm geholpen heeft om van mijn hoofd naar mijn hart te komen, heerlijk en fijn. Linda ga vooral zo door, het is een mooie cursus. 

Ik ben echt super enthousiast over deze cursus flowschrijven. Wat is het heerlijk om gewoon te gaan schrijven, de pen te laten gaan. Dankzij de cursus flowschrijven, schrijf ik nu echt uit mijn hart. Soms word ik verrast door wat er op papier verschijnt. Ik ben dit gaan doen om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen, en ik moet zeggen, het wordt rustiger. Ik ben dus heel erg tevreden!

Bea

Flowschrijven

Online Cursus Flowschrijven

  • Zelfstudie
  • 12 dagen
  • 6 Flowschrijfoefeningen
  • Flowschrijftechniek
  • Inspiraties
  • 3 extra tips
  • 1 check-in moment met mij via de mail.

Liever een live training met andere flowschrijvers?Offline kan ook.

4 lessen van 2 uur op locatie

Het voordeel van een "offline" cursus ten opzichte van de online versie is dat je direct van mij uitleg krijgt, nog intensiever met de training bezig kunt zijn, me ter plekke vragen kunt stellen, langer met de materie oefent en ervaringen kunt delen met medecursisten die ook graag contact willen maken met zichzelf en de dingen willen doen vanuit hun hart. De offline cursus vindt in kleine groepen plaats van maximaal 8 personen. Bovendien krijg je alle informatie in een handige hand out, we oefenen samen de techniek van het flowschrijven en je krijgt extra oefeningen om thuis de techniek te trainen.

Stuur me een bericht voor meer informatie over de groepstraining Flowschrijven. 

Flowschrijven binnen uw bedrijf?

Wilt u met uw afdeling of uw medewerkers samen leren Flowschrijven. Vraag hier naar de mogelijkheden om dit binnen uw bedrijf te organiseren.