Flowschrijven

Omdat je meer jezelf kunt zijn door te leven vanuit je hart

 

Online cursus Flowschrijven

12 dagen zelfstudie

Wil je graag meer in contact komen met jezelf, je hart laten spreken?
Vind jij het leuk om kleine stukjes te schrijven en zou je wel eens echt vanuit je hart willen leven? Of heb je het gevoel dat iets van je afschrijven effectief is voor jou? Dan is deze online cursus Flowschrijven voor jou bedoeld! 

Door je hoofd even uit te schakelen en in een flow op te schrijven wat je hart je verteld, komen de mooiste dingen naar boven. Je krijgt inzichten in vraagstukken die je al langer bezighouden. Je kunt dichter bij jezelf komen en je intuïtie herontdekken. En je kunt je leeg schrijven wanneer je overprikkeld bent.

Voel je je overbelast en zoek je een moment om even op jezelf te zijn, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er nou echt in jou leeft? Met deze methode kun je jezelf herontdekken, rust, inzichten, vernieuwing en doorbraak vinden en je hartenwensen blootleggen

Flowschrijven is een techniek om met jezelf in contact te komen en te leren luisteren naar wat je in je hart bij je draagt, waarna je dit in een vloeiende stroom op papier zet. Het fijne is dat het daarna leesbaar is, concreet, helder en herkenbaar. Maar soms ook verrassend. Overbelasting kun je uit je systeem schrijven en hiermee creëer je ruimte voor nog meer nieuwe informatie vanuit jezelf en diepere lagen.

Momenten van verandering vragen soms om zelfreflectie. Een intens verlangen naar jezelf is dan duidelijk voelbaar. Denk aan leeftijdsveranderingen rond bijvoorbeeld je 30e, 40e, 50e. Maar ook bij andere grote veranderingen bijvoorbeeld in je werk, bij een nieuwe relatie, scheiding, ziekte, burn out, verhuizing, empty nest of overlijden.

Dan is het heel fijn terug naar je basis te kunnen gaan en te herontdekken wie je ook weer werkelijk bent, en welke prachtige dingen jij bij je draagt. Welke passies, talenten of kwaliteiten jij volop bezit. En wat je kunt inzetten om weer vol zelfvertrouwen verder te kunnen. Een nieuwe fase in je leven geeft je een kans om je leven opnieuw in te richten. Doe dat vooral met die dingen die bij jezelf horen, ook al ben je ze even uit het oog verloren. Door geregeld op jezelf af te stemmen en met je hart in contact te komen, kun je jouw keuzes, inzichten, vooruitzichten en levensvragen helder krijgen. Dat kan met Flowschrijven!

Flowschrijven is een eenvoudig te leren methode om even in een (kort) moment voor jezelf naar binnen te keren en jezelf te ontmoeten. Daarbij kun je Flowschrijven heel breed inzetten. Het hoeft dus geen langdradig moeizaam moment te ziijn. Vergelijk het met een korte meditatie, maar dan met je inzichten op papier.

In 6 leuke schrijfoefeningen, verdeeld over 12 opeenvolgende dagen, leer ik je vanuit je hart te schrijven. Ik leer je de techniek hoe je naar je hart kunt luisteren, zonder dat je hoofd zich er in mengt. Ook vertel ik je wanneer je flowschrijven kunt inzetten en laat ik je zien hoe je het op verschillende manieren kunt toepassen.

Wil jij graag in flow je hart kunnen "luchten", je intuïtie kunnen ontwikkelen en jezelf en je hartenwensen herontdekken? Met Flowschrijven kan dit. Meld je aan. Ik stuur je de factuur en na betaling ontvang je de cursus.


Zó enorm geïnspireerd door de cursus flowschrijven. Vandaag op het strand in Domburg een schitterende veer gevonden, en ik voelde dat ik er mijn mooiste pen van mocht maken om mee te flowschrijven. #dankbaarvoordekleinedingeninhetleven #telmijnzegeningen #geluksmomentje #cadeautjevandaag #echtzijninhethierennu

Dank je wel Linda voor je inspiratie ❤

Caroline

Ik heb de flowschrijfcursus gedaan en kan dit echt iedereen aanraden om te doen. Een hele fijne manier om bijvoorbeeld je gedachte of emoties van je af te schrijven en even lekker je hart te luchten. Je kan flowschrijven voor zoveel dingen gebruiken. Het is echt een prachtige manier om terug in contact te komen met jezelf en je hart. Linda helpt je vanaf het begin tot het eind met fijne feedback en vele tips.

Nathasja

Flowschrijven een erg waardevolle cursus, wat mijn enorm geholpen heeft om van mijn hoofd naar mijn hart te komen, heerlijk en fijn. Linda ga vooral zo door, het is een mooie cursus. 

Ik ben echt super enthousiast over deze cursus flowschrijven. Wat is het heerlijk om gewoon te gaan schrijven, de pen te laten gaan. Dankzij de cursus flowschrijven, schrijf ik nu echt uit mijn hart. Soms word ik verrast door wat er op papier verschijnt. Ik ben dit gaan doen om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen, en ik moet zeggen, het wordt rustiger. Ik ben dus heel erg tevreden!

Bea

Flowschrijven

Online Cursus Flowschrijven

  • Zelfstudie
  • 12 dagen
  • 6 Flowschrijfoefeningen
  • Flowschrijftechniek
  • Inspiraties
  • 3 extra tips
  • 1 check-in moment met mij via de mail.€49,=