Voetverzorging

Omdat zorgen voor jezelf, ook zorgen voor je voeten is.

Bij Jolly Feet staat selfcare en tijd voor jezelf centraal. Daar hoort de verzorging van je voeten ook bij.  Daarom kun je bij mij terecht voor professionele en holistische voetzorg. De voetverzorgingsbehandelingen zijn er zeker niet alleen om problemen te verhelpen, maar juist vooral om preventief in te zetten, om problemen te voorkomen. Ook bij voetverzorging help ik je met een stukje bewustwording. 

De volgende behandelingen behoren tot de mogelijkheden:

 • Basispedicure behandeling
 • Deelpedicure behandeling (zoals alleen nagels knippen, nagels alleen glad en in model frezen, 1 likdoorn verwijderen, 1 eelt locatie verwijderen, 1 schimmelnagel behandelen, 1 likdoorn verwijderen of 1 ingroeiende nagel behandelen).
 • Pedicure Relax
 • Pedicure Deluxe
 • Nagelreparatie LCN Wilde Pedique
 • Nagelregulatie/nagelbeugels


Een weldaad voor je voeten met aandacht en zorg, een fantastische professionele behandeling bij Linda. Meer dan alleen de standaard pedicure behandeling!

Mijn voeten zijn elke keer weer als nieuw!!! Heel erg bedankt voor je professionele behandeling en daarnaast ben je ook een gezellig persoon waar je erg op je gemak voelt tijdens de behandeling. Zeker aan te raden voor mensen met een drukke baan om even te ontstressen. Ik blijf elke keer weer met veel plezier bij haar terugkomen!

Petra

Jaren ben ik bij een pedicure geweest die binnen een half uur klaar was. Ik wist niet beter, dus dacht dat dat normaal was. 2 Jaar geleden had ik binnen 2 weken na de laatste behandeling enorme zere plekken op beide voeten. Ik kon amper meer lopen. Maar mijn pedicure was 4 weken op vakantie. Wat nu? Help! Wat rondgebeld en bij Linda kon ik diezelfde avond terecht. Ze is geruime tijd bezig geweest om mijn voeten te fatsoeneren maar ik liep daarna op wolken. Wat een verschil. Fantastisch! En dat voor hetzelfde geld nota bene. Ik heb ter plekke besloten bij Linda te blijven en dat kon gelukkig ook. Wat een vakvrouw. En nog heel aardig bovendien.

Rita 

Eerste kennismaking

Om uw behandeling goed op te starten hanteer ik voor de intake voor nieuwe cliënten het principe van "een eerste afspraak" met bijbehorend tarief. 

Tijdens de eerste afspraak stel ik u aan de hand van een lijst, vragen mbt uw gezondheid. Denk hierbij aan klachten, aandoeningen en beperkingen die ongemak voor u oplevert in het dagelijks leven. Tevens breng ik uw voeten in kaart. Ik bespreek met u het behandelplan, de nazorg en de preventie. Daarna kunnen we overgaan tot de behandeling. Hierbij is het belangrijk dat ik uw voeten rustig leer kennen om tot een goed en effectief te komen en waar u zich prettig bij voelt.


Nagelproblemen

Naast de diverse pedicure behandelingen kan ik je helpen met het reguleren van nagels dmv een nagelbeugel. Dit kan helpen bij ingroeiende nagels of convexe nagels.

Verder voorzie ik in nagelreparatie. Gescheurde nagels, trauma nagels of schimmelnagels kunnen dmv Wilde Pedique gelnagels gerepareerd worden. 

Ontspanning

Daarnaast heb ik een aantal behandelingen ter ontspanning. Deze Footwellness behandelingen zijn bedoeld om heerlijk mee tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. 

Denk hierbij aan:

 • Een ontspannende voetmasssage
 • Hotstone massage voor voet- en onderbeen
 • Voetmassage met edelstenen
 • Een cosmetische voetbehandeling
 • Diverse voetmaskers

Pedicure Plus behandeling

Om nog meer te genieten van een stuk ontspanning heb ik ook de mogelijkheid een basis pedicure behandeling te combineren met een stukje wellness. De Pedicure Plus behandeling. Een ontspannend voetbad met etherische oliën en een complete pedicure behandeling. Een verzorgende voetscrub en een voedend voetmasker maken het compleet en je voeten heerlijk zacht. Totale ontspanning en verzorging in één.

Ik heb de Pedicure Plus behandeling gehad. Het was heerlijk. Voelde me na die tijd heel loom. Maar wel heel ontspannen. Het was een heerlijke behandeling. Nieuwe afspraak alweer gemaakt, en dan weer met een ander voetmasker.

Wendie

Bij Jolly Feet zet ik altijd in op selfcare en preventie. Ik ben voor een behandelplan waarbij je zowel voetproblemen als stress zoveel mogelijk voor kunt zijn. Hier zal mijn advies ook op gericht zijn. Verder neem ik ruim de tijd voor de behandelingen, omdat ik kwaliteit wil leveren boven kwantiteit. De samenwerking die je aangaat door de behandeling in de praktijk en de zelfzorg thuis, zal dan ook goed op elkaar afgestemd worden. Mijn cliënten weten mij hier dan ook om te waarderen. Dit is de kracht van Jolly Feet.

Ik ben gediplomeerd Pedicure en Wellnesspedicure en aangesloten bij ProVoet.