Laat je energie volop stromen. Het kan je helen.

20-09-2020

Momenteel behandel ik mijzelf dagelijks met energie. Deze levensenergie, bekend als Chi in het Chinees of Prana in het Sanskriet, heeft een directe relatie met hoe we ons voelen en hoe we ons laten zien aan de wereld om ons heen. Het toevoegen van een energieboost aan je lijf kan zeer nuttig voor je zijn. Ik leg je uit wat het voor je kan doen.

Hoe vaker ik mezelf behandel met deze energie, hoe meer ik in mijn lijf kan opruimen en kan verversen. Denk aan spanning, frustratie, ontmoediging, teleurstelling en wat ervaren we momenteel wel niet allemaal in de Coronatijd. Gelukkig is er ook mooie fijne verwarmende energie te voelen, alleen is die bij velen even uit het zicht verdwenen. De tweede Coronagolf lijkt in de maak, en we zijn er allemaal goed klaar mee.

Maar weerstand is een energie die je enorm kan verstoren.

En frustratie over nieuwe regelingen, aanpassingen en beperkingen slijten zich vast in jouw energiekanalen. Dat levert allerlei ongein op. Vermoeidheid, stress, slecht slapen, onbalans in de darmen, hoofdpijn, nekklachten en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Je kunt je geregeld enorm leeg voelen. Zelfs opgebrand. De burnouts zijn met stip gestegen. Je verlangd naar meer energie.

Krijg inzicht in je unieke energietrilling.

Het begrijpen van je eigen energie kan je op veel manieren helpen, maar hier zijn een aantal inzichten.

 Het kan je helpen je intuïtie te vergroten, ook wel je innerlijke weten of onderbuikgevoel genoemd.

- Het kan je helpen je dromen en verlangens te manifesteren.

- Het kan je helpen om te handelen naar je creatieve impulsen die je naar je hoogste goed, je talenten en je kwaliteiten zullen leiden.

Jouw unieke energie is jouw vibe, jouw trilling. Het is hoe je je dagelijks aan de wereld laat zien. Het kan worden onderverdeeld in twee brede secties: hoge frequentie en lage frequentie. Als je je vrolijk, gelukkig, geïnspireerd en levendig voelt, geef je hoge vibraties af. Als je je verdrietig, boos, ongemotiveerd en gestrest voelt, geeft je lage trillingen af.

In veel opzichten zal je energie zich laten herkennen, mits je je er bewust van bent. Die momenten van overweldiging, uitputting, behoefte om je hoofd leeg te maken is dat je energie je laat weten dat het niet meer goed stroomt.

Energie moet kunnen stromen om het hele lichaam te kunnen voorzien en balans te houden. Een paar signalen die je vertellen dat je energie niet meer zo lekker stroomt is:

- Bij een consistent gevoel van boosheid, irritatie of spanning.

- Bij aanhoudende angst of depressie.

- Bij het gevoel opgebrand of uitgeput te zijn, al door simpele dingen.

- Bij steeds alleen willen zijn.

- Bij het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet waarom.

- wanneer je je niet goed voelt, maar je weet niet waarom.

- Bij lichamelijke pijn in het lichaam zonder enige oorzaak.

Een ander ding dat het wegwerken van onbalans kan doen, is de energie en vibraties die je hebt geabsorbeerd van anderen opruimen. Energie kan behoorlijk blijven plakken en als het eenmaal blijft hangen, kan het je dagelijkse "zijn" flink beïnvloeden.

Wanneer we in contact komen met mensen, ontmoeten onze energievelden elkaar en kan de energie om je heen worden opgenomen in je energieveld. Dat kan je humeur en je eigen energie die je uitstraalt beïnvloeden.

Als je in de buurt bent van mensen met een negatieve energie, kan je je uitgeput, down, verdrietig en zelfs ziek voelen. Als je in de buurt bent van mensen met positieve energie, kan het je opbeuren en je een blij, vrolijk, sprankelend gevoel geven. We voelen dit allemaal wel eens als je ontmoedigd of juist geïnspireerd raakt door iemand.

Voor jou geldt hetzelfde. Als je je niet goed voelt, als je boos of verdrietig bent, zal je energieke trillingen dat weerspiegelen en zul je ook de trillingen van anderen beïnvloeden. En of dat nou is wat je wilt doorgeven... Je hebt ook al die negativiteit in je leven niet nodig.

Tijd om ruimte te maken voor nieuwe positieve energie, die je energiekanalen (meridianen) reinigt en weer bijvult. Met het gevolg dat het hele lichaam hierin voorziet, en weer in balans brengt.

Door je energie van negativiteit te zuiveren of te vervangen met nieuwe energie met behulp van een energiebehandeling, zal er ruimte worden gemaakt voor nieuwe en verfrissende dingen en ervaringen die weer in je leven kunnen komen. Het is als het ware een energieboost. Het pept letterlijk je vitaliteit op. En onbalans zal opgeruimd worden.

Ik merk al vaak tijdens de voetreflexmassages of andere voetmassages, dat het lijf vraagt om deze energie. Meestal begint het spontaan te stromen, met vervolgens de prachtigste reacties van de ontvanger.

Denk jij dat is wel iets voor mij, ik kan wel wat energie gebruiken, binnenkort heb ik deze behandelingen beschikbaar, terwijl ik momenteel de laatste hand leg aan de voorbereidingen. Het is een heerlijk ontspannende behandeling en echt een moment voor jezelf.

Stuur me gerust alvast een bericht als je interesse hebt.