Dromen, Durven, Scoren!

Een realistische methode om je droomdoelen een kickstart te durven geven en te manifesteren vanuit inzicht, groei en passie.Dromen, durven, scoren

4 maanden online zelfstudie


Leer je hart te volgen en met je droomdoelen aan de slag te gaan.

In je leven maak je een reis door de tijd. Het levert je een schat aan ervaringen, know how en levenslessen op. Vanuit deze kennis ontstaan nieuwe doelen. En deze kunnen soms zo sterk zijn dat je ze lang met je meedraagt. Droomdoelen. 

Angst, twijfel of ontmoediging door je omgeving kunnen je (soms heel lang) weerhouden om je droomdoelen daadwerkelijk aan te gaan. Je ziet te veel beren op de weg, of je ziet niet waar je beginnen moet, als je het al aandurft. Een innerlijke dialoog tussen hoofd en hart houdt aan. Dromen, durven, scoren is een realistische methode om je droomdoelen een kickstart te geven en te durven manifesteren vanuit inzicht, groei en passie.Herken je dit?

Ben jij te druk voor iedereen, behalve voor jezelf? Vrouw, moeder, echtgenote, collega...of man, vader, kostwinnaar. De spil van het gezin of juist van het bedrijf. Welke rol vervul jij momenteel, of heb je de afgelopen jaren vervuld? Heb jij ook het gevoel dat je iets meer wilt met je leven dan alleen maar rennen? Vraag je je wel eens af of dit het nu is? Ben jij in een levensfase aangekomen waarin je ervaart dat er meer uit het leven te halen valt dan er tot nu toe uitkwam? Of zit je in een situatie waarin je verandering wilt aanbrengen? Misschien verandert je levensinstelling, heb je meer behoefte aan zingeving, zoek je innerlijke rust, of wil je juist dat innerlijke vuur weer aanwakkeren? 


Voel jij dat je focus verschuift? 

Droom je wel eens van een andere baan, een uitdaging of onafhankelijkheid? 

Van gewoon de dingen doen die je leuk vindt? 

Wil je dat je leven je wat gemakkelijker afgaat? 

Heb je het gevoel dat je meer vanuit je hart zou willen leven, maar ben je bang dat je omgeving je niet begrijpt?

Zie je beren op de weg om je droomdoel te realiseren of weet je gewoonweg niet waar je beginnen moet? 

Zoek je antwoorden op levensvragen?

Heb jij eigenlijk best "deep down" de wilskracht om aan de slag te gaan, maar heb je geen idee hoe je dit moet starten? 

Met Dromen, Durven, Scoren kan ik je dat duwtje in de rug geven. Ik help jou, je wensen in beeld te brengen en je droomdoelen een kickstart te geven, door eerst jezelf terug te vinden. Voor je droomdoelen gaan kan heel spannend zijn. Daarom is het juist fijn om iemand als back up te hebben die je aanvoelt en je stimuleert  om de volgende stap te zetten.  En ik weet wat het is om mijn droomdoelen te verwezenlijken.  Lees hier een paar van mijn ervaringen in mijn inspiraties.

Tijdens Dromen, Durven, Scoren gaan we een kleine 4 maanden werken met verdiepende opdrachten, verhelderende inzichten en leuke lessen om jouw dat zelfverzekerde gevoel te geven, om voor je droomdoel te gaan.

Je kunt hiermee aan de slag vanuit je eigen huis. Je ontvangt de training wekelijks per email. Je hebt 3 momenten waarbij je ik kan helpen met je voortgang. De training is niet zweverig, wel realistisch. Ga nu met je droom aan het werk en haal die superwoman of superman in jou naar boven.

Ben je er al uit? En wil je absoluut voor jouw droomdoel of wens gaan? Dan kun je je hieronder aanmelden voor de training. Schuif het niet langer voor je uit. Haal je plannen vanuit de toekomst naar het nu, en ga nu je dromen waarmaken. Wil je toch nog meer weten? Lees dan gerust nog even verder, ik vertel je graag wat meer over wat onvervulde dromen met je doen.

Het is een klip en klare cursus zonder zweverige tierelantijnen en vage uitspraken. Linda pakt alles vanaf de wortel aan en leidt je in heldere taal en met leuke, zinnige opdrachten naar je einddoel.  

Automatische piloot? Exit!

Dus....jij bent die persoon die voor iedereen rent, maar die eigenlijk voorbij gaat aan je eigen geluk! Heb je ook dat gevoel dat jouw leven een zetje nodig heeft? Dat je op de automatische piloot leeft en veel liever vanuit je hart bezig wilt zijn? Het gevoel dat je met de sneltrein door je dagelijkse leven gaat,  maar dat je het liever zou invullen in jouw tempo, volgens jouw wensen? Niet volgens de verwachtingen van anderen. Lees dan verder, want ik weet hoe je je voelt. 


Onvervulde dromen kunnen je blokkeren?

Door onvervulde droomdoelen verlang je naar een gevoel van vrijheid,  naar alles met gemak en plezier doen en dat je dagen moeiteloos verlopen. Je voelt je onbestemd, verward, geblokkeerd. Je bent op zoek naar antwoorden waarom je je zo voelt. Je bent op zoek naar verbetering. Vernieuwing. Weerstand is vaak bepalend om maar niet de eerste stap te zetten. Maar zodra je met je hart in contact komt, gaat het vaak stromen. En dat is waar je dromen liggen. 

Je wilt graag loskomen van je oude invulling en opschalen. Je wilt het graag, maar je durft misschien niet, of je weet gewoon niet hoe het werkt. Welke kant het op gaat? Hoe je het roer moet omgooien, waar je moet beginnen. Een droomdoel lijkt immers zo grootst. Je bent bang voor reacties uit je omgeving, of dat anderen het afkeuren. Je wilt ook vooral niemand teleurstellen. Maar ondertussen weet je dat het jouw droom of wens is die binnenin je borrelt. En innerlijk wil je niets liever dan er mee aan de slag gaan. 

Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwe carrière starten in een totaal andere branche, de Kilimanjaro beklimmen, beeldhouwles geven, een wereldreis maken, een yogastudio of een B&B beginnen, een bijzonder huis bouwen of je eigen bedrijf starten. Jij voelt jouw droom aan.

Tot nu toe heb je het nog steeds uitgesteld, vooruitgeschoven. Waar naartoe? Ergens in de verre toekomst. Ooit. Maar wie weet hoe jouw leven verloopt en wanneer je "ooit" tegenkomt? Eén ding is zeker, als je geen actie neemt, zul je jouw plan in de verre toekomst niet bereiken. Het blijft namelijk met je mee voor je uit schuiven. Tenzij je actie neemt! Daarmee kun je je droom in beweging brengen. Stap voor stap.

In je comfortzone blijven, betekent op een plek blijven waar je niet bereid bent om jezelf naar een hoger niveau te tillen, en daarmee ga je groei uit de weg. 

Geleefd worden en op de automatische piloot doorgaan is niet echt een aantrekkelijke keuze. Dromen zijn flexibel en kun jij zo creëren, dat ze perfect bij jou passen. Jij bent de architect. Maar daarvoor heb je eerst helderheid nodig. Deze kun je creëren tijdens de online training Dromen, Durven, Scoren!


Droomleven?

Ik bied je geen droomleven. Wel een methode waarmee jij je wensen en droomdoelen begeleid kunt ontdekken en kunt realiseren in je leven. Een wezenlijk verschil. Door je dromen te ontdekken en te realiseren kun je heel veel geluk ervaren. Als rebel en powersoul to be, moet je bereid zijn om voor je droom of wens te werken. Obstakels zullen altijd op je pad blijven komen in je leven. Dat zijn je levenslessen. 

Als powersoul ben je dan ook geen superman of superwoman met een bijzondere immuniteit. Maar wel met een bijzonder vermogen vanuit je hart.  En door je hart te volgen en te gaan voor wat je echt graag wilt, zul je een bijzondere kracht ervaren. Een gevoel van gemak en sterke eigenliefde. Een verdieping van jezelf en jouw leven.

Ben je overtuigd dat je echt je hart wilt volgen en met je dromen aan de slag wilt gaan?  Geloof jij in de mogelijkheden, maar heb je net dat ene zetje nodig? Of die back up om je wat zekerder te voelen?

Ik kan je helpen jezelf te ontdekken en antwoorden te vinden, om vervolgens je dromen of wensen te realiseren vanuit inzicht, groei en passie. Ook als je die nu nog niet helemaal helder hebt. 

Blow your stars!

Wat levert deze cursus je nu daadwerkelijk op?

 • Je hebt meer zelfvertrouwen.
 • Je ervaart kracht ipv angst en twijfel.
 • Je voelt je completer.
 • Je voelt je vrij.
 • Je bent in staat nieuwe en betere keuzes te maken voor jezelf.
 • Je kunt jezelf voorop stellen ipv altijd als laatste aan te sluiten.
 • Je weet goed wat je wilt.
 • Je ervaart een innerlijke rust.
 • Je neemt de mening van anderen voor informatie aan maar volgt wat voor jou goed voelt.
 • Je ziet de waarde van jouw mening en jouw ideeën.
 • Je bent ervan doordrongen dat jij een uniek persoon bent in deze wereld.
 • Je weet dat je veel te bieden hebt precies zoals je bent.
 • Je kunt naar je hart luisteren en je hart volgen.
 • Je voelt je dankbaar.
 • Je hebt een nieuwe frisse kijk op de uitdaging die jij voor ogen hebt.
 • Je hebt je doel of uitdaging volledig voorbereid.
 • Je hebt je acties richting je droomdoel in kaart gebracht.
 • Je kent jouw traject naar je doel of uitdaging toe en bent hiermee op weg.
 • Je speert vol energie en vertrouwen op je droomdoel af!

Ervaring van een cursist...

"Na de zeer prettige Me-Time Master Cursus te hebben gevolgd, heb ik meegedaan aan de cursus Dromen, Durven, Scoren (voorheen Boost jezelf in een Happy Flow). Ik wist totaal niet wat me te wachten stond maar wat ben ik blij dat ik deze geweldige cursus heb kunnen doen.

Bernadet

"Het grote verschil met veel andere cursussen die ik online heb gedaan is dat Linda het niet houdt bij enkele positieve kreten en doorsnee verhalen waarna je het verder zelf kunt uitzoeken. Nee, ze biedt je een gedegen, goed doordachte en zeer verzorgde cursus aan die werkelijk zoden aan de dijk zet.

De cursus bestaat uit 14 blokken die onderverdeeld zijn in drie modules.
We krijgen stapsgewijs via lessen, korte teksten en bijzondere

 opdrachten inzicht in ons denken en doen wat vaak verrassende resultaten opleverde. Maar wat Linda vooral doet is ons laten zien waarom we steeds maar niet voor onze droom gaan en wat je eraan kunt doen. Ze geeft handreikingen en ideeën waardoor je de weg naar je droom vrij kunt maken en nu eindelijk wél actie kunt en durft te ondernemen om die eigen, langgekoesterde droom waar te maken.
Het is een klip en klare cursus zonder zweverige tierelantijnen en vage uitspraken. Linda pakt alles vanaf de wortel aan en leidt je in heldere taal en met leuke, zinnige opdrachten naar je einddoel. En als je toch nog vragen hebt dan kun je die altijd aan haar stellen en krijg je snel antwoord.
Dankzij Linda weet ik nu veel beter wat ik écht wil en hoe ik dat kan bereiken. Hoe ik eindelijk mijn droom kan en zal waarmaken.
Bedankt Linda!"

Bernadet

Wat leer je?

3 modules, 14 lessen

In de eerste module ga je leren verantwoordelijkheid te nemen voor je keuze. Je zet jezelf in de startblokken en ruimt beperkende factoren op. Dit kunnen meningen zijn, denkwijzen, ervaringen, angst, twijfel. Je maakt als ware plaats om jouw droomdoel, wens of uitdaging alle ruimte te geven die het nodig heeft.   

In de tweede module ga je je droomdoel, wens of uitdaging voorbereiden. Je leert welke ingrediënten nodig zijn om jouw droom te bepalen. Intuïtie, keuzes, talenten etc. worden hier in meegenomen. Door dit uit te werken en samen te stellen krijg je een duidelijk beeld van de verschillende stappen van jouw droom en heb je je plan voorbereid.

In de derde module ga je aan de slag met jouw droomdoel die je in de vorige modules hebt voorbereid. Je leert je dromen de wereld in te lanceren, je gaat je droom, wens of uitdaging opstarten en in gang zetten en je leert hoe je naar jouw gewenste eindresultaat toewerkt. 

Dromen, Durven, Scoren!

Dromen, Durven, Scoren! 

 • ca. 4 maanden
 • 3 modules, 14 lessen
 • 1 bonusles
 • Training voor hem en haar
 • Gedurende de training ben ik beschikbaar als backup voor hulp en vragen over de lessen of de opdrachten. 
 • 3 keer een 1:1 Q&A sessie van 30 minuten, waarin je dieper op jouw droomdoel en de voortgang in kunt gaan, waarvan 1 sessie ter afsluiting van de training.
 • Lessen ontvang je via de mail, dus daarna heb jij ze onbeperkt in je bezit, en kun je ze vaker op volgende droomdoelen toepassen.
 • Nu inschrijven, gelijk starten.

Voor bedrijven en heroriënteringstrajecten bij outplacement 

Omdat persoonlijk groeien nooit stopt

Heeft u "unhappy" werknemers? Medewerkers die tegen een burnout aanlopen? Heeft u wel eens overwogen bij te dragen aan het welzijn van uw personeel? Wilt u met uw bedrijf sociaal innoveren? Heeft u kandidaten voor een heroriënteringstraject bij outplacement, die duidelijkheid in hun leven en hun loopbaan zoeken? Zoekt u naar oplossingen voor een groep kandidaten? Jolly Feet heeft hiervoor een passend traject Dromen, durven, scoren!, voor mannen en vrouwen.

Dit is een intensief online programma van 4 maanden, waarin je jezelf leert terugvinden en uitdagingen weer in beeld krijgt. deelnemers leren vanuit hun hart, aan hun uitdagingen invulling en vorm te geven. Medewerkers die overspoeld zijn en/of op een dood spoor zitten komen hierin toe aan vragen als: Welke rol vervul ik momenteel? Wat zijn mijn wensen? Welke functie zou ik graag willen uitvoeren? Welke ambities, talenten en kwaliteiten heb ik? Wat zijn mijn kernwaarden? Hoe wil ik dat mijn toekomst er uit ziet? En hoe past mijn werk in dit plaatje? 

Daarnaast is dit traject ook te volgen in een offline 1 op 1 coachingstraject . Lees hier alles over dit programma en de voordelen voor zowel werkgever als werknemer.