Over mij

Mijn naam is Linda de Jong en ik heet u welkom bij Jolly Feet. Jolly Feet is een gezellig en innovatieve praktijk voor Footwellness, voor iedereen die in Hengelo en omgeving woont. Volgens mijn klanten voel je je meteen op je gemak. Ik  beschik over een heerlijke ruimte, ingericht in heldere en frisse kleuren. En ik neem de tijd en heb persoonlijke aandacht voor mijn clienten. 

Jolly Feet, Praktijk voor Footwellness heeft haar naam als erkende pedicure in Hengelo en omgeving al prima opgebouwd. Met 3 provincie awards van de Nationale Wellnessverkiezing weet ik dit met trots te onderschrijven! In 2013/2014 met de Hoogste Waardering en in 2014/2015 met zowel de Hoogste Waardering als de Meeste Stemmen van Provincie Overijssel!! Ik ben nu zelfs landelijk winnaar 2014/2015 en mag mij beste Dayspa van Nederland 2014/2015 noemen!     

In mijn Footwellness Praktijk, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, kunt u terecht voor allerhande voetbehandelingen. Ik bied op divers gebied voetbehandelingen aan. Innerlijk en uiterlijk welzijn staan hierbij centraal. 

Een bezoek aan mijn praktijk is altijd op afspraak. Elke cliënt is uniek en dat geeft mij plezier in mijn werk. 

 

Ik  werk met een aantal van de beste voetproducten op de markt: LCN en CNC.

Ik ben gediplomeerd pedicure, ook op gebied van Wellness. Ik heb vele certificaten voor diverse behandelingen. Ik blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied via vakbladen, trainingen en beurzen en ik ben aangesloten bij ProVoet.

Onderga je voor het eerst een massage, vraag dan meer over deze behandeling. Een aantal behandelingen hebben contra indicaties. Informeer of de behandeling geschikt voor je is.

 

Ik zie je graag bij Jolly Feet, Praktijk voor Footwellness.

Je bent welkom voor het stellen van vragen of maken van een afspraak: contact

 

Hartelijke groet,

Linda de Jong