Over mij

Mijn naam is Linda de Jong en ik heet u welkom bij Jolly Feet. Jolly Feet is een gezellig en innovatieve dayspa, voor iedereen die in Hengelo en omgeving woont. Bij ons voel je je meteen op je gemak. Wij beschikken over een heerlijke ruimte ingericht in heldere en frisse kleuren. En wij nemen de tijd en hebben persoonlijke aandacht voor onze clienten. 

Jolly Feet, Praktijk voor Footwellness heeft haar naam als erkende pedicure in Hengelo en omgeving al prima opgebouwd. Met 3 provincie awards van de Nationale Wellnessverkiezing weten wij dit met trots te onderschrijven! In 2013/2014 met de Hoogste Waardering en in 2014/2015 met zowel de Hoogste Waardering als de Meeste Stemmen van Provincie Overijssel!! We zijn nu zelfs landelijk winnaar 2014/2015 en mogen ons dus beste Dayspa van Nederland noemen!     

In onze Footwellness Praktijk, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, kunt u terecht voor allerhande voetbehandelingen. De keuze uit verschillende soorten massages is werkelijk enorm: voetreflexmassage, ontspannende voetmassage en hotstonemassage. Wat is je favoriete massage? Laat het ons weten!

Een bezoek aan onze salon is altijd op afspraak. Elke cliënt is uniek en dat geeft ons plezier in ons werk. 

 

Wij werken met een aantal van de beste voetproducten op de markt: LCN en CNC.

Onze (wellness)pedicure is gediplomeerd en heeft vele certificaten voor diverse behandelingen. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied via vakbladen, trainingen en beurzen en we zijn aangesloten bij ProVoet.

Onderga je voor het eerst een massage, vraag dan meer over deze behandeling. Een aantal behandelingen hebben contra indicaties. Informeer of de behandeling geschikt voor je is.

 

We zien je graag bij Jolly Feet, Praktijk voor Footwellness.

 

Je bent welkom voor het stellen van vragen of maken van een afspraak: contact

 

Hartelijke groet,

 

Linda de Jong