prijsverhoging 1-1-2019

04-12-2018 17:20

Pedicureprijs gaat omhoog 1-1-2019.

Op basis van het advies van ProVoet ten aanzien van tarief correctie, BTW wijzigingen en de stijging in materiaalkosten, verhogen mijn tarieven per 1  januari 2019.  De laatste verhoging dateert uit mei 2016.

De basispedicure behandeling zal dan € 27,50 kosten. 

Een deelpedicure € 20,=.  

Voetreflextherapie € 32,50.

Kijkt u vanaf 1 januari op de website voor overige prijzen op https://www.jollyfeet.nl/tarieven

 

In 2019 ga ik meer aandacht besteden aan de cosmetische verzorging van de voet.

Afgelopen zomer hebben we een enorme lange en warme zomer mogen ervaren.  En dit zullen we de komende jaren vaker gaan zien. We hadden maanden lang hoge temperaturen. Dit was goed terug te zien in mijn praktijk. Het was bij Jolly Feet  een topjaar van droge voeten. Een van mijn bevindingen was, dat er ondanks de aanhoudende warmte, weinig extra thuisverzorging werd ingezet op voeten.  Voeten schreeuwden om crèmes, en het werd een uitdaging om behandelingen uit te voeren binnen de daarvoor beschikbare tijd., omdat de voeten in het algemeen meer onderhoud en verzorging vragen bij langdurige droogte.

In 2019 zal ik meer aandacht besteden aan cosmetische behandelingen. Denk aan behandelingen met verzorgende voetscrubs, voetmaskers, algenpakkingen, paraffinebadjes, en voedende crèmes. Omdat je voeten absoluut meer nodig hebben dan nagels knippen en eelt verwijderen. Ook al ik u vaker op het nut, of zeg maar gerust, de must...van voetcrème wijzen.

 

Vanaf maart ga ik weer de zomerafspraken vooruit plannen.

Vanaf maart ga ik, net als vorig jaar, weer afspraken vooruit plannen, zodat u allemaal verzekerd bent van een plek in de zomer die u past. Maar…. wees er dan wel op tijd bij. Wie het eerst komt…. Bent u in het voorjaar in de praktijk, geef dan uw keuze door.