Live Trainingen op locatie

Omdat samen leren heel sprankelend kan zijn.


Live trainingen op locatie 

Naast de online cursussen en de coachingstrajecten geef ik mijn trainingen nu ook offline, op locatie. Het voordeel hiervan is dat je direct van mij uitleg krijgt, nog intensiever met de training bezig kunt zijn, me ter plekke vragen kunt stellen, en ervaringen kunt delen met medecursisten die ook graag contact willen maken met zichzelf en meer tijd voor zichzelf willen nemen. De cursussen vinden in kleine groepen plaats. Kijk hieronder welke cursussen worden aangeboden op welke locatie, en schrijf je in.

Flowschrijven

Flowschrijven

Door je hoofd even uit te schakelen en in een flow op te schrijven wat je hart je vertelt, komen de mooiste dingen naar boven. Je krijgt inzichten in vraagstukken die je al langer bezighouden. Je kunt dichter bij jezelf komen en je intuïtie herontdekken. En je kunt je leeg schrijven wanneer je overprikkelt bent.

Ben je overweldigd en zoek je een rustmoment om even op jezelf te zijn, dan kun je met deze methode jouw passies herontdekken en je hartenwensen blootleggen.

Vrouwen van middelbare leeftijd zijn vaak fulltime regisseurs geweest. En misschien nog steeds. Maar nu in de tweede levensfase, je leven langzaam een andere invulling gaat krijgen, is het heel fijn te herontdekken welke prachtige passies jij ook weer bij je droeg. Welke talenten of kwaliteiten jij volop wilt inzetten in de jaren die voor je liggen. De tweede levensfase geeft je een kans om je leven opnieuw in te richten. Doe dat vooral met die dingen die heel dicht bij je liggen.

Om te ontdekken wat die mooie invulling voor jou kan zijn, is het goed om geregeld met je hart in contact te komen. Om zo jouw levensvragen beantwoord, en keuzes helder te krijgen. Flowschrijven is een eenvoudig te leren methode om even in een moment voor jezelf naar binnen te keren en jezelf te ontmoeten. Heb je eenmaal de techniek aangeleerd, dan kun je flowschrijven heel breed inzetten.

Met flowschrijven ervaar je een lichter hart, een vrijere geest en meer focus. Je gaat jezelf richten op mogelijkheden in plaats van op problemen.

Wil jij graag in flow je hoofd kunnen legen of je hart kunnen "luchten", je intuïtie kunnen ontwikkelen en jezelf herontdekken? Leer dan de techniek van Flowschrijven.

Op dit moment staat er nog geen nieuwe cursus gepland.

Locatie:

4 lessen

Data:

Prijs:

Maximaal 8 personen


Me Time Master Cursus

Me Time Master Cursus

Tijd voor jezelf nemen is een must. Je hebt het nodig om jezelf weer op te laden en jezelf te kunnen zijn. Om jezelf te voelen en te kunnen verstaan. Door tijd voor jezelf te nemen en die dingen te doen die jij leuk vindt, zul je de passie voor het leven beter voelen.

Wil jij meer tijd voor jezelf vrijmaken, omdat je wordt opgeslokt door je werk, activiteiten in en om je gezin en alledaagse dingen? Kom je amper aan jezelf toe? Wil jij het wel eens anders doen en wat vaker voor jezelf kiezen?

Tijdens de Me Time Master Cursus leer je tijd voor jezelf vrijmaken, voor jou passend invullen en bewaken. Je gaat met tools aan de slag om je dagen te structureren en daarmee tijd over te houden voor jezelf. Aanpassingen die niet ten koste van anderen gaan, maar wel ten gunste van jezelf.

 • Loop jij ook regelmatig vast met de invulling van je dagen?
 • Leef jij voornamelijk in je hoofd?
 • Heb jij het gevoel dat je bijna overstroomt door alle activiteiten?
 • Heb je het gevoel dat je meer het leven van anderen leeft dan jouw leven?
 • Heb je de behoefte eens wat meer tijd in jezelf te investeren, maar past het niet in je agenda?
 • Heb je de wens om meer uit het leven te halen, maar kom je er niet aan toe?
 • Heb je voornemens om dit eens anders te doen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken?

Gaan de volgende alarmbellen bij jou af?

 • Je voelt je overspoeld door je dagelijkse bezigheden
 • Je staat alleen maar in de zorgstand
 • Je hebt geen tijd over voor hobby's of andere leuke dingen
 • Je mist passie in je dagen.
 • Je besteed te veel tijd aan anderen, maar je vergeet daarbij jezelf
 • Je wilt tijd vrijmaken voor nieuwe dingen in je leven
 • Je bent oververmoeid en je denkt er vaak aan om er even een paar dagen tussenuit te willen gaan
 • Je ervaart elke dag als hetzelfde
 • Je hebt het gevoel, contact met jezelf kwijt te zijn geraakt.

Herken je je in een van bovenstaande alarmbellen? Dan is de Me Time Master cursus jou op het lijf geschreven.

Op dit moment staat er nog geen nieuwe cursus gepland.

Locatie:

4 lessen

Data:

Prijs:

Maximaal 8 personen