Thalasso

Thalassotherapie voor voet en onderbeen!  Nieuw bij Jolly Feet!! 

Thalasso is een woord uit de oudheid dat zee betekent. De Romeinen en Grieken wisten al dat de zee een genezende werking heeft en zij maakten daar gebruik van door in zeewater te baden. Met deze ervaring is de moderne Thalasso therapie ontwikkeld. Deze therapie baseert zich op behandeling met zeewater, algen en modder uit de zee die een heilzame, preventieve en genezende werking hebben op ons lichaam. Algen en zeewater bevatten waardevolle vitaminen en mineralen die in de vorm van een pakking door aanraking met de huid, meteen worden opgenomen. Men voelt verbeteringen, inwendig en uitwendig, men is fitter, heeft minder kwaaltjes, is meer ontspannen, slaapt beter, slankt af en ziet er beter uit. 

 

De voordelen van algen zijn:

Het verzacht en hydrateert op een natuurlijke manier.

Het verbetert de souplesse en elasticiteit van de huid.

Het helpt bij tekenen van veroudering.

Het spant en stimuleert de huid en geeft een liftend effect.

Het reinigt en zuivert.

 

Thalasso wordt o.a. toegepast bij:

Het voorkomen en verzachten van spier- en gewrichtsklachten

Reumatische klachten

Fybromyalgie

Arthritis/Artrose

Gewichtsbeheersing

Stressbeheersing

Acne, Psoriasis en Eczemen

Vaatproblemen

Droge huid

Voetschimmel

 

Zeewater heeft een rustgevende invloed op mensen. Goed te gebruiken om stress te beheersen. Thalassotherapie heeft een sterk ontgiftende werking. De celstofwisseling wordt flink gestimuleerd,  waardoor het mogelijk is het weefsel zeer snel te zuiveren van afvalstoffen. Het kan ingezet worden als detoxbehandeling.

Thalasso therapie past daarom uitstekend in de preventieve wellness. DE nieuwe ontwikkeling binnen de wellness.

 

De behandeling bestaat uit een voetbad met "zeewater", een voet- en beenpeeling met zeezout en olie, een Thalassopakking voor voet en onderbeen, en een lichte en verzorgende voet en beenmassage ter afsluiting. 

 

Nu te boeken! Kom langs en maak een afspraak om deze weldaad te proberen