Nagelreparatie

 
Schaamt u zich voor uw teennagels? Dit hoeft niet langer, want LCN Wilde Pedique, een moderne teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Tevens kunnen nagelziekten hiermee behandeld worden, zodat u weer verzorgde nagels heeft. Het is een 1-fase gel die onder de UV-lamp wordt uitgehard. Het product is elastisch en past zich aan, aan de bewegingen van de voet tijdens het lopen en de afwikkeling van de voet. De gelnagel voelt heel natuurlijk. LCN Wilde Pedique is er in verschillende tinten, zo is er altijd een natuurlijke kleur die bij uw teennagel past. Wilde Pedique is ook geschikt voor diabetici en reumapatienten.
 
Daarnaast kunnen de nagels ook gewoon gelakt worden met LCN nagellak. Wilt u dit weer verwijderen, doe dat dan met een acetonvrije nagellakremover.
Draagt u een gelnagel ivm een schimmelnagel, dan adviseren wij zowiezo om uw nagellak regelmatig te verwijderen, om zo de conditie van uw nagel in de gaten te kunnen houden.
 
Uit ervaring is gebleken dat dagelijks langdurig verblijven in het zwembad en veelvuldig zwemmen in natuurwater, het behoud van de nagel geen goed doet. 
Het overmatig vocht wil de huid onder de nagel nog wel eens aandoen, ondanks de zorgvuldige hechting tijden het plaatsen. Hier dient u rekening mee te houden.
 
 

Wilde Pedique teennagelcorrectie van LCN

 
 
  
 
          
   
Voor en na de behandeling
      
      
                                        
Wilde Pedique nabehandeling
 
Het spreekt vanzelf dat Wilde Pedique samen met de natuurlijke nagels geheel zal uitgroeien. In normale omstandigheden zal dit na verloop van 10 maanden het geval zijn. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale zaken), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi gecorrigeerde nagel te behouden, dient de gecorrigeerde nagel iedere 4 tot 6 weken (afhankelijk van de groei) door de pedicure te worden bijgevuld, tot gewenst resultaat bereikt is. Mocht het toch eerder nodig zijn de gelnagel te verwijderen of resten hiervan, dan kan deze uiteraard ook op een deskundige en pijnloze wijze machinaal verwijderd worden.
Wilt u gelnagels laten zetten, houdt dan gelijk rekening met de vervolgafspraken voor het bijwerken.