Boost jezelf in een Happy Flow

Omdat deze transformatieboost je kan helpen ontdekken wie jij graag wilt zijn.


Ivm technische aanpassingen werken sommige knoppen om trainingen te boeken nog niet allemaal werken. Heb je toch interesse, mail me dan hier. Dan kijk ik naar een vlotte oplossing. Dankjewel voor je begrip. 

Online cursus Boost jezelf in een Happy Flow

4 maanden online zelfstudie


Leer in je nieuwe levensfase je hart volgen en met je dromen aan de slag te gaan.

Ben jij te druk met iedereen, behalve met jezelf? Vrouw, moeder, echtgenote, collega...De spil van het gezin of juist van het bedrijf. Welke rol vervul jij momenteel? Of heb je de afgelopen jaren vervuld? Heb jij ook het gevoel dat je iets meer wilt met je leven dan alleen maar rennen? Vraag je je wel eens af of dit het nu is? Ben jij in een levensfase aangekomen waarin je ervaart dat er meer in het even zit dan er tot nu toe uitkwam? Zit je in een situatie waar je verandering in wilt aanbrengen?

Misschien verandert je instelling, heb je meer behoefte aan zingeving, zoek je innerlijke rust, of wil je juist dat innerlijke vuur weer aanwakkeren. 

Voel jij dat je focus verschuift? Droom je wel eens van een andere baan, een uitdaging of onafhankelijkheid? Van gewoon de dingen doen die je leuk vindt? Wil je dat je leven je wat gemakkelijker afgaat? Heb je het gevoel dat je meer vanuit je hart zou willen leven, maar ben je bang dat je omgeving je niet begrijpt?

Zie je beren op de weg om dit te realiseren of weet je gewoonweg niet waar je beginnen moet? Heb jij eigenlijk best "deep down" de wilskracht om aan de slag te gaan, maar heb je geen idee hoe je dit moet starten? Zoek je antwoorden op levensvragen?

Met Boost Jezelf in een Happy Flow kan ik je dat duwtje in de rug geven, om jou te laten worden wie je graag wilt zijn. Je nieuwe zelf! Ik help jou, je wensen in beeld te brengen en je dromen te verwezelijken. Oa. door jezelf terug te vinden.

Tijdens Boost Jezelf in een Happy Flow gaan we een kleine 4 maanden werken met verdiepende opdrachten, verhelderende inzichten en leuke lessen om jouw dat zelfverzekerde gevoel te geven, dat jij zoekt. Dit doen we in een leeromgeving die online gebruikt kan worden en in een insprirerende groep mensen met allemaal datzelfde verlangen.

Vanuit huis kun je hiermee aan de slag. De training is niet zweverig, maar wel realistisch. Ga nu met je droom aan het werk en haal die powervrouw in jou naar boven.

Ben je er al uit? En wil je voor jouw droomdoel of wens gaan? Dan kun je nu starten wanneer jij wilt. Je hoeft je niet op een vaste startdatum te wachten. Schuif het niet langer voor je uit. Haal je verre plannen uit de toekomst naar het nu, en ga nu je dromen waarmaken. Wil je toch nog meer weten, lees dan nog even verder of neem contact me me op. Ik leg je graag de mogelijkheden uit.

Lees vooral verder voor nog meer duidelijkheid.

Het is een klip en klare cursus zonder zweverige tierelantijnen en vage uitspraken. Linda pakt alles vanaf de wortel aan en leidt je in heldere taal en met leuke, zinnige opdrachten naar je einddoel.  

Automatische piloot? Exit!

Be a rebel en leef vanuit je hart, in jouw flow

Dus....jij bent die vrouw die voor iedereen rent, maar die voorbij gaat aan haar eigen geluk! En heb je ook dat gevoel dat jouw leven een zetje nodig heeft? Dat je op de automatische piloot leeft en liever vanuit je hart bezig wilt zijn? Het gevoel dat je liever niet meer meedoet met de sneltrein van het dagelijkse leven, maar dat je het graag zou invullen in jouw tempo, volgens jouw wensen en jouw dromen? Niet volgens de verwachtingen van anderen of jouw omgeving. Een tempo dat bij jouw leeftijd past.

Wil je die dromen en wensen dan ook vooral realiseren, maar word je nu opgeslokt door een druk leven en heb je amper adempauzes, tijd voor jezelf? Lees dan verder, want ik weet hoe je je voelt. Je verlangt naar dat gevoel van vrijheid, dat je krijgt doordat alles wat je doet ineens leuk is en het lijkt alsof de dingen vanzelf gaan. Je ziet het om je heen, bij anderen. Je voelt je onbestemd, verward. Je bent op zoek naar antwoorden waarom je je zo voelt. Je bent op zoek naar verbetering.

Je wilt graag loskomen van je oude invulling en opschalen naar een nieuwe uitdaging. Je wilt graag, maar je durft misschien niet, of je weet gewoonweg niet hoe het werkt. Welke kant het op gaat? Hoe je het roer moet omgooien, waar je moet beginnen. Je bent bang voor reacties uit je omgeving, of dat anderen het afkeuren. Je wilt niemand teleurstellen. Maar ondertussen weet je dat het jouw droom of wens is die binnenin je borrelt. En innerlijk wil je niets liever dan er mee aan de slag gaan.

Tot nu toe heb je net nog steeds uitgesteld, vooruitgeschoven. Waar naartoe? Ergens in de verre toekomst. Ooit. Maar wie weet hoe jouw leven verloopt en wanneer je "ooit" tegenkomt? Eén ding is zeker, als je geen actie neemt, zul je jouw plan in de verre toekomst niet bereiken. Het blijft namelijk met je mee voor je uit schuiven. Bovendien sta je nu volop in het leven. En "nu" is het enige dat we hebben. Waarom dan niet ook NU genieten van wat jij graag wilt doen en het allermooiste uit het leven halen wat er in zit? Nu! Geleefd worden en op de automatische piloot doorgaan is niet echt een aantrekkelijke keuze. Dromen zijn flexibel en kun jij zo creëren, dat ze perfect bij jou passen. Jij bent de architect. Maar daarvoor heb je eerst helderheid nodig.

Ik bied je geen droomleven. Wel een methode waarmee jij je dromen en wensen kunt ontdekken en realiseren in je leven. Een wezenlijk verschil. Door je dromen te ontdekken en te realiseren kun je heel veel geluk ervaren. Als rebel en powersoul to be, moet je bereid zijn om voor je droom of wens te werken. Obstakels zullen altijd op je pad blijven komen in je leven. Dat zijn je levenslessen. Als Powersoul ben je dan ook geen superman of superwoman met een bijzondere immuniteit. Maar door je hart te volgen en te gaan voor wat je echt graag wilt, zul je een bijzondere kracht ervaren. Een gevoel van gemak en sterke eigenliefde. Een verdieping van jezelf en jouw leven.

Ben je overtuigd dat je echt je hart wilt volgen en met je dromen aan de slag wilt gaan? Wil jij die rebel zijn, en bij die powerpeople horen, die ervoor willen gaan? Geloof jij in de mogelijkheden, maar heb je net dat ene zetje nodig? Ik kan je helpen jezelf te ontdekken en antwoorden te vinden onderweg naar je nieuwe levensfase en hierin je dromen of wensen te realiseren. Ook als je die nog niet helemaal helder hebt. Blow your stars!

Je kunt je doorlopend inschrijven en je hoeft niet te wachten op een vaste startdatum. 

Voor rebels die dromen en willen leren durven

Wat levert deze cursus je nu daadwerkelijk op?

 • Je hebt meer zelfvertrouwen.
 • Je ervaart kracht ipv angst en twijfel.
 • Je voelt je completer.
 • Je voelt je vrij.
 • Je ervaart dat jij uniek bent.
 • Je bent in staat nieuwe en betere keuzes te maken voor jezelf.
 • Je kunt jezelf voorop stellen ipv altijd als laatste aan te sluiten.
 • Je weet goed wat je wilt.
 • Je ervaart een innerlijke rust.
 • Je laat de mening van anderen voor wat ze zijn en volgt wat voor jou goed voelt.
 • Je ziet de waarde van jouw mening en jouw ideeën.
 • Je bent ervan doordrongen dat jij een uniek persoon bent in deze wereld.
 • Je weet dat je veel te bieden hebt precies zoals je bent.
 • Je voelt je dankbaar.
 • Je hebt een nieuwe frisse kijk op de uitdaging die jij voor ogen hebt.
 • Je hebt je doel of uitdaging volledig voorbereid.
 • Je het je acties richting je uitdaging in kaart gebracht.
 • Je kent jouw traject naar je doel of uitdaging toe en bent hiermee op weg.
 • Je speert vol energie en vertrouwen op je droomdoel af!

Ervaring van een cursist...

"Na de zeer prettige cursus Me-Time Master Challenge te hebben gevolgd, heb ik meegedaan aan de cursus Boost jezelf in een Happy Flow. Ik wist totaal niet wat me te wachten stond maar wat ben ik blij dat ik deze geweldige cursus heb kunnen doen.

Bernadet

"Het grote verschil met veel andere cursussen die ik online heb gedaan is dat Linda het niet houdt bij enkele positieve kreten en doorsnee verhalen waarna je het verder zelf kunt uitzoeken. Nee, ze biedt je een gedegen, goed doordachte en zeer verzorgde cursus aan die werkelijk zoden aan de dijk zet.

De cursus bestaat uit 14 blokken die onderverdeeld zijn in drie modules.
We krijgen stapsgewijs via ingesproken lessen op video, korte teksten en bijzonder opdrachten inzicht in ons denken en doen wat vaak verrassende resultaten opleverde. Maar wat Linda vooral doet is ons laten zien waarom we steeds maar niet voor onze droom gaan en wat je eraan kunt doen. Ze geeft handreikingen en ideeën waardoor je de weg naar je droom vrij kunt maken en nu eindelijk wél actie kunt en durft te ondernemen om die eigen, langgekoesterde droom waar te maken.
Het is een klip en klare cursus zonder zweverige tierelantijnen en vage uitspraken. Linda pakt alles vanaf de wortel aan en leidt je in heldere taal en met leuke, zinnige opdrachten naar je einddoel. En als je toch nog vragen hebt dan kun je die altijd aan haar stellen en krijg je snel antwoord.
Dankzij Linda weet ik nu veel beter wat ik écht wil en hoe ik dat kan bereiken. Hoe ik eindelijk mijn droom kan en zal waarmaken.
Bedankt Linda!"

Bernadet

Wat leer je?

3 modules, 14 lessen

In de eerste module ga je leren verantwoordelijkheid te nemen voor je keuze. Je zet jezelf in de startblokken en ruimt beperkende factoren op. Dit kunnen meningen zijn, denkwijzen, ervaringen, angst, twijfel. Je maakt als ware plaats om jouw droom, wens of uitdaging alle ruimte te geven die het nodig heeft.   

In de tweede module ga je je  droom, wens of uitdaging voorbereiden. Je leert welke ingrediënten nodig zijn om jouw droom te bepalen. Intuïtie, keuzes, talenten etc. worden hier in meegenomen. Door dit uit te werken en samen te stellen krijg je een duidelijk beeld van jouw droom en heb je je plan voorbereid.

In de derde module ga je echt aan de slag met jouw diepe wens die je in de vorige modules hebt voorbereid. Je leert je dromen de wereld in te lanceren, je gaat je droom, wens of uitdaging creëren en je leert hoe je naar jouw gewenste eindresultaat toewerkt. 

Boost jezelf in een Happy Flow

Boost jezelf in een Happy Flow 

 • ca. 4 maanden
 • 3 modules, 14 lessen
 • 1 bonusles
 • Gedurende de training ben ik beschikbaar als backup voor hulp en vragen over de lessen of de opdrachten. 
 • 3 keer een 1:1 Q&A sessie, waarin je dieper op jouw droomdoel en de voortgang in kunt gaan, waarvan 1 sessie ter afsluiting van de training.
 • Onbeperkte toegang tot de lessen.
 • Nu inschrijven, starten op de eerstvolgende woensdag.

Bedrijven en Outplacementtrajecten 

Omdat persoonlijk groeien nooit stopt

Heeft u "unhappy" werknemers? Medewerkers die tegen een burnout aanlopen? Heeft u wel eens overwogen bij te dragen aan het welzijn van uw personeel? Wilt u met uw bedrijf sociaal innoveren? Heeft u kandidaten voor een outplacementtraject die duidelijkheid in hun leven en hun loopbaan zoeken? Zoekt u naar oplossingen voor een groep kandidaten? Jolly Feet heeft hiervoor een passend traject voor vrouwen in middelbare leeftijd.

Dit is een intensief online programma van 4 maanden, gericht op vrouwen van middelbare leeftijd, waarin zij zichzelf leren terugvinden en hun uitdagingen in beeld krijgen. Zij leren vanuit hun hart, aan hun uitdagingen invulling en vorm te geven. Medewerkers die overspoeld zijn en/of op een dood spoor zitten komen hierin toe aan vragen als: Welke rol vervul ik momenteel? Wat zijn mijn wensen? Welke functie zou ik graag willen uitvoeren? Welke ambities, talenten en kwaliteiten heb ik? Wat zijn mijn kernwaarden? Hoe wil ik dat mijn toekomst er uit ziet? En hoe past mijn werk in dit plaatje? 

Daarnaast is dit traject ook te volgen in een offline 1 op 1 coachingstraject . Lees hier alles over dit programma en de voordelen voor zowel werkgever als werknemer.